Sjors van der Panne: “Ik lag soms hele dagen in bed”

0

Zanger Sjors van der Panne zat maandenlang in zelfverkozen isolatie omdat hij door de coronacrisis last had van somberheid. Dit vertelde hij maandag aan De Telegraaf.

De 42-jarige zanger vertelt: “Ik wilde niemand meer zien. Het was me allemaal te veel geworden door alles wat er in de wereld gebeurde. Ik lag soms hele dagen in bed. Het interesseerde mij niet wat er buiten op straat gebeurde.”

Lange eenzame periode

Van Der Panne had ook het idee dat niemand zich om hem bekommerde. Hij vertelt dat zijn vrienden wel weten dat hij graag alleen is. “Maar ja, die eenzame periode duurde nu ineens een paar maanden. Wanneer ze me belden, maakte ik een praatje. Ik ging een beetje aan mijn liedjes werken, om vervolgens weer voor de televisie te kruipen of in bed te duiken.”

Wel benadrukt de zanger dat hij niet depressief was maar wel heel erg neerslachtig. “Tot twee keer toe werd mijn theatervoorstelling vorig jaar uitgesteld en uiteindelijk afgelast. Ik leefde daarnaar toe. Plotseling was het over en uit.”

Beter

Gelukkig gaat het nu een stuk beter met Van der Panne. Hij vertelt dat het “zonnetje weer is gaan schijnen in zijn hoofd”. “Zodra we weer meer bewegingsvrijheid krijgen, ga ik met mijn gloednieuwe show Dan maken we het land de theaters in.”

Share.