Theatertips: Ghost Stories, Dolfje Weerwolfje en nog veel meer!

0

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

Maandag: ITA speelt Husbands and Wives

ITA reist momenteel rond met de voorstelling Husbands and Wives. Vanavond is de voorstelling te zien in het Theater van Heerlen.

Dinsdag: Kinky Boots

Broadway-hit Kinky Boots gaat bijna in première en is nu al te zien in try-out. Morgen kun je hiervoor naar Theater de Lampegiet in Veenendaal.

Woensdag: Ghost Stories (16+)

Het is de dag voor Halloween. Dus tijd om te huiveren, te griezelen en te gruwelen. En dat kan allemaal hier bij Ghost Stories in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Je bent gewaarschuwd!

Donderdag: Horror

Maar er valt natuurlijk meer te griezelen! Horror van Jakop Ahlbom Company is een ode aan alle Horror-films van Hollywood. Het is een huiveringwekkend mooie show. Donderdagavond is de show te zien in het Theater aan de Parade in Den Bosch.

Vrijdag: Showponies 2

In TAQA Theater De Vest in Alkmaar speelt vrijdagavond Showponies 2. De voorstelling krijgt wederom veel lovende kritieken en doet het érg goed bij het publiek.

Zaterdag: Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

Deze week kunnen ook de kleintjes genieten van Halloween bij deze vrolijke kindermusical over Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks. Zaterdag staat de show in De Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Zondag: TimTim (2+)

In het Zaantheater in Zaandam kun je zondag met de allerkleinsten naar deze vrolijke voorstelling over twee gepassioneerde timmermannen. Met een snufje magie.

Share.